Gelofte schrijven

Een gelofte wordt meestal gebruikt om uit te spreken dat je van elkaar houdt. Op welke manier jullie elkaar willen steunen. Ook als het even minder gezellig is. Want die seven year itch bestaat echt. En dat trouwservies… daar ga je gegarandeerd nog eens mee gooien. Niks om je zorgen over te maken. Als er maar veel meer mooie momenten wachten. Met een goede gelofte kijk je vooruit naar de mooie en minder mooie momenten. Zo’n gelofte schrijven is lastig. Kom je er zelf niet uit? Dan helpt TrouwTekst je graag.

Trouwbelofte schrijven: bijzonder (lastig)

  • Ik beloof dat ik altijd de toiletbril omlaag zal doen
  • Ik beloof dat ik nooit eerlijk antwoord geef op de vraag ‘Vind je me dik geworden?’
  • Ik beloof dat ik er nooit een probleem van maak als je vrienden bij ons thuis voetbal willen kijken
  • Ik beloof dat ik nooit meer zal vragen naar de hiaten in je verslag van je vrijgezellenfeest

De grapjes zijn het makkelijkst. Heel precies opschrijven en uitspreken wat jullie relatie zo bijzonder maakt, is een stuk ingewikkelder. TrouwTekst helpt je daarmee.

Doe meer met je gelofte

Zelf geloften schrijven is relatief nieuw in Nederland, maar nu al kiest bijna elk bruidspaar ervoor. Niet gek, want het geeft de huwelijksdag meer intensiteit en originaliteit.

Wees gerust: een gelofte is geen bindend contract. Beloof je jouw partner elke week verse bloemen en staat er na een paar jaar alleen nog een cactus op tafel? Geen paniek. Een gelofte is een kans. Een kans om uit te spreken wat de ander voor jou betekent. Dat hoeft niet alleen saai en serieus te zijn. Met een beetje slim schrijfwerk zorgt jouw gelofte voor de nodige tranen – van ontroering én lachen.

Jij vertelt, tekstschrijver schrijft

Een gelofte spreek je één keer uit, maar de woorden klinken de rest van je leven door. Daarom zijn ze belangrijk en word je uitgebreid geïnterviewd als je onze hulp inschakelt. Daarna schrijven we. Eerste versie, tweede versie… tot je helemaal tevreden bent. En tot je zeker weet dat je de woorden op papier hebt staan jouw soon-to-be-echtgenoot dolgelukkig maken. En de gasten tot tranen roeren.

Gelofte laten schrijven bij trouwtekst.com

Een gelofte is eigenlijk een kleine speech. In een paar zinnen de meest persoonlijke woorden van je leven uitspreken. Dat kan grappig zijn, ontroerend en zelfs ontregelend. Een gelofte is iets van jullie samen. Jullie verbinden jezelf niet alleen met een ring aan elkaar, maar ook met deze woorden. “Ja ik wil” was de eerste stap, de trouwbelofte maakt het verhaal compleet.

Zelf een gelofte schrijven is leuk, maar ook lastig. Lukt het je maar niet om de juiste woorden te geven aan de gevoelens voor je partner? Dan kan TrouwTekst je heel goed helpen.