Een onvergetelijke huwelijksreportage: in tekst

Een anekdote van vrienden die jullie al lang kennen. De ceremoniemeester die vertelt wat er misging tijdens de voorbereidingen en hoe dat op miraculeuze wijze weer goed kwam. Getuigen die vertellen wat het voor hen betekende dat ze werden gevraagd. Als bruidspaar heb je geen ogen in de rug. Oren ook niet. Daardoor mis je veel mooie momenten of bijzondere uitspraken op de grote dag. Gelukkig zijn er de redacteuren van TrouwTekst. Die horen en zien alles. En maken met een geschreven huwelijksreportage jullie liefdesverhaal onvergetelijk.

Van aankleedmoment tot feest

We hoeven geen taart en de champagne slaan we beleefd af. Onze honger op bruiloften beperkt zich tot de verhalen. De aanwezige redacteur van TrouwTekst is waarschijnlijk de meest onzichtbare gast op de bruiloft. We luisteren, kijken rond, vragen en schrijven. Dat kan van aankleedmoment tot feest, maar ook een halve dag. Precies wat jullie willen. Nouja… onze grens ligt bij de huwelijksnacht. Verder is het jullie dag, jullie feestje.

Ook trouwreportages voor de pers

Ken ik je ergens van? Als je deze vraag vaak hoort, is de kans groot dat je een BN’er bent. En als de pers érgens van smult, is het wel van een bruiloft van een beroemdheid. Goed voor de verkoopcijfers, niet per se voor jou. Als je liever zelf de touwtjes in handen houdt, zit je goed bij TrouwTekst. Een van onze bruiloftsreporters schrijft op leuke en vooral professionele manier jouw trouwreportage. Zo hou je de pers buiten de deur, maar toch tevreden.

Album, boekje of tijdschrift

Natuurlijk hebben jullie een geweldige fotograaf geregeld. Zou het niet fantastisch zijn als je de foto’s kunt combineren met een verhaal? Of wat dacht je van een klein boekje dat je de gasten kunt nasturen? Onze bruiloftsreporters maken precies de herinnering die jullie in gedachten hebben. Met zo’n huwelijksreportage kun je de rest van je leven jouw bruiloft opnieuw beleven. En gaat geen letter verloren.

Heb je interesse in een geschreven huwelijksreportage? Wacht dan niet te lang en reserveer jouw datum. Een trouwreportage kost ons niet alleen tijd qua voorbereiding en aanwezigheid, na afloop van een bruiloft begint ons werk pas. Dan moet het hele verhaal nog op papier. Eén bruiloft beslaat daardoor meerdere dagen, waardoor de agenda snel volloopt.