Bruiloftsteksten? TrouwTekst!

Een aantal jaar geleden raakte Marlene, bedenker en oprichter van TrouwTekst, tijdens een bruiloft in gesprek met een fotograaf. En tussen alle prachtig geklede gasten bedacht ze wat een mooie aanvulling het was geweest om die dag niet alleen met foto’s vast te leggen, maar ook in tekst te vangen. De onvergetelijke anekdotes. De grapjes. De warme woorden. Dat idee liet haar nooit meer los.

Trouwteksten zijn onze liefde

Of het nu een speech is voor de moeder van de bruid, een verslag van een huwelijksdag of een originele trouwkaart: trouwteksten zijn onze grote liefde. Bij TrouwTekst kun je terecht voor:

  • Huwelijksreportages
  • Speeches voor bruiloften
  • Trouwkaarten
  • Geloften

Bruiloft-teksten met liefde

De tekstschrijvers en redacteuren van TrouwTekst – een initiatief van het tekstbureau BureauTekst in Amsterdam – schrijven al jarenlang de teksten voor grote bedrijven door heel Nederland. Maar ze zijn ook dol op bruiloften en hebben daarom TrouwTekst.com opgericht. Eigenaresse Marlene werkte in het verleden ook als interim-redacteur bij Bruid & Bruidegom Magazine. Grappig genoeg begon ze haar schrijverscarrière héél ergens anders. Bij de politie Amsterdam. Maar of het nu een dag op pad is met een bomonderzoeker, een patholoog-anatoom of een bruidspaar: de reportages en andere bruiloftsteksten schrijft ze met liefde. En haar collega’s net zo.

De ervaren tekstschrijvers en speechschrijvers van TrouwTekst weten als geen ander hoe ze verhalen, emoties en anekdotes vangen in de mooiste bruiloftsteksten. Heb je daar ondersteuning bij nodig? Wil je een schrijver inhuren?