Originele tekst op je huwelijkskaart

De eerste locatie van jullie feest is op de deurmat. De plek waar jullie trouwkaart terechtkomt en waar jullie je gasten alvast de sfeer proeven van de bruiloft die jullie in gedachten hebben. Een winterbruiloft? Een kerkelijke inzegening? Een meerdaags feest op een tropisch eiland? Als het goed is, zet de tekst op jullie huwelijkskaart de toon. Kiezen jullie voor een formele schrijfwijze of is er juist ruimte voor grapjes? TrouwTekst helpt je met een originele uitnodiging.

Voor anders-dan-anders bruidsparen

Jullie bruiloft wordt een tikkie anders dan gemiddeld. Jullie zíjn namelijk ook anders dan gemiddeld. Daardoor hebben jullie elkaar gevonden. Bij TrouwTekst weten we dat jullie heus creatief genoeg zijn om een gave uitnodiging te verzinnen. Of het nu luchtreclame, reversed graffiti of een andere originele trouwkaart is. Maar dan de tekst nog. Een paar woorden die toch een compleet en origineel verhaal moeten vertellen.

Geen foutjes, geen misverstanden, wel de perfecte toon

De naam van je ex op de kaart is vervelend. Gelukkig worden zulke grove fouten zelden gemaakt. Maar een spelfout in een naam is zo gemaakt. En een tikfoutje in de datum kan ook vervelend uitpakken. De tekst op de uitnodiging voor je bruiloft moet perfect zijn. Geen foutjes, geen misverstanden. Wel: de sfeer en toon perfect verwoord. Want als alles goed gaat, verstuur je zo’n trouwkaart maar eens in je leven.

Originele trouwkaart laten schrijven

Enig idee wat je allemaal moet regelen voor jullie bruiloft? Er komt gegarandeerd een moment waarop jullie samen aan de keukentafel zitten en een van jullie verzucht: “waar zijn we aan begonnen.” Goed nieuws: de tekst voor de trouwkaart mag alvast van het to-do lijstje af. Daarmee helpen de tekstschrijvers van TrouwTekst je. Zo wordt de uitnodiging van A tot Z perfect en kan het feest beginnen.

Hulp bij de tekst op je huwelijkskaart

Je trouwkaart is niet zomaar een aankondiging. Een originele tekst geeft de ontvanger het gevoel dat ze de gouden wikkel voor de chocoladefabriek van Sjakie hebben ontvangen. En met mensen die naar jullie feest uitkijken, is de kans groot dat het ook een mooi feest wordt. Maak dus werk van je uitnodiging. Of beter nog: zet ons aan het werk. Dan ben je verzekerd van een originele trouwkaart.